Archief Veel gestelde vragen - Loca.nl

Kan het kloppen dat het Loca kastje binnenshuis is aangezet? Hierdoor kan het zijn dat deze geen goed GPS signaal kan krijgen. De standaard instelling is 1x per dag, als het Loca kastje deze niet kan afgeven gaat deze weer in slaapmodus en probeert die het de dag erna weer. Ons advies is om wachten […]

Lees meer

De Loca kan je eenmalig dichtklikken. Het is helaas niet mogelijk om Loca te openen zonder de behuizing te beschadigen. Houd er dus rekening mee dat indien je deze zelf open maakt dat de waterdichtheid van de behuizing verloren gaat. Heb je de behuizing van de Loca gesloten en heb je vergeten de Loca te […]

Lees meer

Onze nieuwste generatie gps-tracker Loca is niet oplaadbaar. Loca bevat geen oplaadbare batterij, omdat wij anders de accuduur van 3 jaar niet zouden kunnen garanderen. Met een oplaadbare batterij en het huidige, kleine formaat van Loca is een batterijduur van 3 jaar bij lange na niet haalbaar. Wanneer de batterij van je Loca leeg is, […]

Lees meer

Je kan je wachtwoord herstellen door in het login scherm te kiezen voor “Wachtwoord vergeten”. Vul daar je email adres in, en je ontvangt een email voor het resetten van je wachtwoord.

Lees meer

De Loca gps-tracker is te koop bij de vestigingen van Office Centre. In de loop van de tijd breiden wij de verkooppunten verder uit.

Lees meer

De handleiding van Loca kan je downloaden via onze support pagina. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe je Loca kunt activeren. Veel succes!

Lees meer

Nee, alle toekomstige updates zijn gratis en kosten je dus niets extra.

Lees meer

Je schaft hem aan voor € 89,- en daarna ontvang je iedere dag, 3 jaar lang de positie van jouw waardevolle bezit. Met Loca zit je niet vast aan een abonnement of maandelijkse kosten. Handig he?

Lees meer

Loca is ontwikkelt voor het volgen van je kostbare bezit, natuurlijk vallen hier mensen en huisdieren ook onder, alleen is dat niet waar Loca voor geschikt is. 

Lees meer

Loca werkt in heel Europa + 70 landen daar buiten. Klik hier om te de dekking van Loca te bekijken.

Lees meer